Vitajte Doma.

No Comments

Zdravím všetkých ľudí dobrej vôle, čo prišli nahliadnúť ako žijem. Táto stránka vznikla ako inšpirácia pre ľudí, čo sa neboja ísť za svojim snom a vykročiť z davu. Čo sa neboja fyzickej práce, milujú pobyt vonku a chvíle strávené osamote, ale aj s rodinou pri spoločnom tvorení.

Písať budem o mojej ceste životom. Ako som sa ocitol na mieste, ktorému hovorím domov. Ako si ho plánujem pretvoriť k obrazu svojmu, aby sa mi tu dobre žilo. Rád by som s Vami zdieľal môj pohľad na svet. Moje hodnoty a presvedčenia. Tiež sa chcem podeliť o zážitky, skúsenosti a praktické rady s činnosťami, ktoré si overím na vlastnej koži. Pre mňa to bude denník a záznam toho ako napredujem a či idem správnym smerom. Tiež možnosť zaspomínať na staré dobré časi v tejto extrémne rýchlo sa meniacej dobe.

Máme október 2020. Mesiac kedy to pravdepodobne všetko praskne a svet už nebude ako predtým. 😀 Preto je to pre nás všetkých jedinečná príležitosť začať si tvoriť Novú Zem v ktorej sa nám všetkým bude dobre spolunažívať.

Tak poďme Tvoriť.

Categories: hlavné

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *